Vóór 12 uur besteld binnen 1-3 werkdagen verzonden | Gratis verzending vanaf €50,-
Vóór 12 uur besteld binnen 1-3 werkdagen verzonden | Gratis verzending vanaf €50,-
Winkelwagen 0

Dutch design Thermosflessen van Retulp

Koelhouder Tips voor je thermosfles Warmhouder

Met de thermosflessen van Retulp blijven je koude drankjes koel. Daarnaast blijven je favoriete warme drankjes warm. Dit is vooral handig wanneer je op pad bent.

De Retulp Tumbler thermosflessen zijn uitgevoerd met een zeefje. Dit zeefje is handig wanneer je koffie of thee gescheiden wilt houden van het water in de Tumbler.

Tips voor het gebruik van je Retulp thermosflessen.

Voordat je de thermosfles vult met je favoriete warme drankje vul je de fles vooraf met kokend water. Op deze manier kan de thermosfles als het ware al voorverwarmen. Giet het kokende water er na een paar minuten uit. Doe vervolgens je vers gemaakte warme drankje in de fles en je bent klaar om er langer van te genieten. :-)

Volledig gevulde thermosflessen blijven langer warm. Dus wanneer je meerdere flessen met je meebrengt zorg je ervoor dat je ze netjes één voor één leegdrinkt.

De Tumbler thermosfles van Retulp zijn voorzien van een harde kunststof buitenkant. Op deze manier is je fles beter beschermt tegen valschade die leiden tot breuken en deuken in je fles.

De beste manier om je fles schoon te maken is met de afwasborstel. Voorkom schimmelvorming door de fles goed droog te maken aan de binnenkant.

Zorg ervoor dat je de fles droog en open (zonder deksel) bewaart zo voorkom je muffe geurtjes uit je fles. Dan geniet je ook langer van de kwalitatief hoogwaardige fles.

Vergeet niet dat je ook heerlijke dorstlessende drankjes koel kunt houden tijdens die lange warme zomerwandeling. :-)

De Retulp thermosflessen in ons assortiment zijn voorzien van een draaidop. Over het algemeen sluiten deze doppen beter af dan drukdoppen. Een beter afgesloten thermosfles isoleert simpelweg ook beter.

Beloon jezelf tijdens die lange trip buiten de deur door altijd je meest favoriete koele of warme drankje in je Retulp Tumbler thermosfles bij je te hebben.

Natuurlijk gebruik je deze thermosfles omdat jij graag goed voor jezelf zorgt. Maar vergeet niet dat iedere keer dat jij deze fles vult bijdraagt aan een beter milieu door geen gebruik te maken van wegwerpproducten.

Bekijk de flessen van Retulp in ons assortiment.

Language
EN
Open drop down